Aanleg en renovatie gazon

Aanleggen van gazons

Diepstraten Hovenier is gespecialiseerd in het aanleggen of renoveren van uw gazon. Door de jaren heen hebben wij hier veel werkervaring in opgedaan. U kunt hierbij denken aan het inzaaien van het gazon of het leggen van grasmatten. We zorgen dat de grond waar het gazon komt optimaal is zodat u een gazon heeft dat gezond is én perfect groeit!

Verder krijgt u advies over verzorging van u gazon hierbij moet u denken aan de bemesting, water geven en het maaien zodat u zolang mogelijk kunt genieten van uw gras.

Renoveren van uw gazon

Ergert u zich aan uw gazon? Zit het vol mos en onkruid? Dan is Diepstraten Hoveniers dé oplossing voor u! Wij renoveren uw gazon zodat het weer in een perfecte staat komt. door het verwijderen van het mos en onkruid, het bij te zaaien én een juiste bemesting kan uw gazon weer volledig herstellen. Daarnaast krijgt u van ons gepast advies zodat uw gazon ook in de toekomst op niveau blijft.

Offerte aanvragen

Diepstraten Hovenier

Ervaring

Wijhebben de benodigde kennis en ervaring in huis om uw tuin tot een succes te maken

Vaste prijs

Wij bieden een vaste prijs aan, zo weet u waar u aan toe bent.

100% tevreden

Afspraak is afspraak, wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bekijk ons werk

Door de jaren heen hebben wij mooie projecten gedraaid. Deze projecten hebben wij vastgelegd en laten wij met trots aan u zien

Bekijk al ons werk

Uw tuin, onze zorg

Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen