Welkom.
Over ons.
Fotoboek.
Contact.

© 2008 Diepstraten

Ontworpen door M. Diepstraten

Voor de fraaie inrichting en het juiste onderhoud van uw tuin bent u bij Diepstraten Hoveniers aan het goede adres.

 

Eigenaar Bas Diepstraten startte met zijn bedrijf per 1 november 2007 nadat hij jarenlang als hovenier bij verschillende bedrijven werkzaam was en daar ruime ervaring opdeed. De wens om voor zichzelf te starten, was er altijd al bij Bas Diepstraten. Zijn liefde voor het vak etaleert hij nu vanuit zijn eigen bedrijf.

 

Alle zaken die op uw tuin betrekking hebben, komen in het aanbod van Diepstraten Hoveniers op professionele wijze tot uiting. Ontwerp, aanleg en renovatie van uw tuin vormen de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast natuurlijk de juiste voorjaars- en najaarsbeurten van uw tuin en het snoeien en rooien van bomen.

 

Desgewenst kunt u ook een contract afsluiten waarbij door het jaar heen diverse onderhouds-momenten voor uw tuin worden ingepland. Persoonlijke begeleiding en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel.

 

Naast de aanleg en het onderhoud van uw tuin bent u bij Diepstraten Hoveniers ook op het gebied van het juiste advies op de goede plek. Diepstraten Hoveniers is actief vanuit Nieuwkuijk en bedient met name klanten in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Waalwijk, Tilburg.